Ylapalkki1
viiru

TUOTE UUTUUS !!!


Agel on ottanut geelimatriisiteknologian käyttöön myös ihonhoidossa!

Viiru Viiru Viiru Viiru

Cleansing Gel

Puhdistusgeeli
misting

Misting Gel

Raikastava antioksidantti
suihke
revitalizing

Gel Scrub

Kuorintageeli
serum

Gel Serum

Tehoseerumi


AGELESS

Ravintoa ihollesi !!

Säteilevän kaunis iho !!


LueLisaa
Viiru Viiru Viiru Viiru
little-ohm

Night Gel

Yö-geeli
moisturizing

Moisturizing Gel

Kosteuttava päivägeeli
eye-gel

Eye Gel

Silmän ympärysgeeli
ageless-box

Ageless

Full KitTilaa2Ihomme altistuu päivittäin monille rasitustekijöille kuten auringon haitallisille säteille ja sään vaikutuksille.

Stressi, ilmansaasteet, vapaat radikaalit, alkoholi ja tupakka ovat iholle vahingollisia. Ikääntyessä ihon kosteustasapaino heikkenee, kun se ei kykene enää sitomaan kosteutta samalla tavoin kuin nuorempana.

Kehon kyky tuottaa itse antioksidantteja vähenee myös iän myötä, samoin kollageenin muodostus. Aivan kuten rutikuiva maa halkeilee, ikääntymisen merkit alkavat näkyä ihossa hiusryppyinä ja uurteina. Iho menettää kimmoisuuttaan ja sen pintarakenne muuttuu.

Agel on nyt ottanut geelimatriisiteknologian käyttöön myös ihonhoidossa. Se on luonut ensimmäisen kokonaan geelipohjaisen ihonhoitosarjan, joka taistelee tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan.

Tämä uraauurtava sarja on kehitetty hienoimmista ja puhtaimmista raaka-aineista antamaan ihollesi sen tarvitsemaa ravintoa ilman haitallisia kemikaaleja.

Ageless voi parantaa ihoasi monin tavoin. Se auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, säilyttämään ihon luonnollisen heleyden ja värisävyn, kosteuttamaan kuivaa ihoa ja lisäämään ihon kiinteyttä.

Toisin sanoen, Ageless auttaa sinua näyttämään paremmalta. - Ageless on täydellistä ravintoa ihollesi!

Hoida ihoasi hellävaroen…
Ageless auttaa sinua säilyttämään ja palauttamaan ihosi pehmeyden ja kauniin ulkonäön. Puhdistuksesta kosteutukseen, aamusta iltaan. Ageless sisältää kaiken, mitä tarvitset ihosi ylelliseen ja hellävaraiseen hoitoon.

Ravitse ihoasi…
Ageless –tuotteet sisältävät tehokasta greipinsiemenuutetta, kollageenisynteesiä edistävää acai -marjauutetta sekä Aloe Veraa, joilla on ihoa pehmentävä ja tasoittava vaikutus.
Granaattiomenauute sisältää poikkeuksellisen runsaasti polyfenoli-antioksidantteja ja on ehkä tehokkain luonnon apukeino taistelussa ryppyjä vastaan.

Et voi välttyä ikääntymiseltä … mutta voit estää ikääsi näkymästä!
Ageless-geelien sisältämä ravinto auttaa hidastamaan kosteuden häviämistä sekä ihon pinnalla että sisäkerroksissa. Näin säilytät terveen, nuorekkaamman ulkonäön.

Ageless sopii sekä naisille että miehille!

Ageless
• Vähentää hienojen hiusryppyjen ja juonteiden muodostumista
• Saa ihosi näyttämään kiinteämmältä ja elastisemmalta
• Ehkäisee auringon haittavaikutusten näkymistä iholla
• Saa karkean ja kuivan ihon näyttämään paremmalta
• Parantaa ihon värisävyä

7 geelituotetta jotka pitävät ihosi pehmeänä, joustavana ja hyvän näköisenä!

© Copyright 2011 KKM Consulting