Ylapalkki1
viiru viiru

EXO - antioksidanttinen biosuoja™

Suojaudu vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta !

Noin 200 eri antioksidanttia sisältävä EXO vastaa viittä annosta hedelmiä, marjoja ja kasviksia. EXO on juuri sitä mitä tarvitset suojautuaksesi vapailta radikaaleilta ja ehkäistäksesi ikääntymisen haittavaikutuksia.

Monimuotoisuus on elämän mauste ja ylläpitävä voima. EXO:n monipuolinen yhdistelmä eksoottisia hedelmiä, marjoja ja kasviuutteita muodostaa täydellisen kirjon antioksidantteja, joiden saanti on keskeistä pitkän ja terveen elämän saavuttamiseksi. Jotkut näistä hedelmistä ja uutteista ovat hyvin tunnettuja ja arvostettuja terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa.

Esimerkkeinä mm. mustikka, tyrnimarja ja mangostaani, joiden ohella EXO sisältää runsaasti muitakin antioksidanttilähteitä täyteläisenä ja hyvänmakuisena sekoituksena.

Yhdessä parhaatkin ainesosat toimivat vieläkin paremmin...

Kullakin näistä eksoottisista hedelmistä ja kasveista on uskomattoman hyvät terveysvaikutukset, mutta yhdessä ne toimivat vielä paremmin. EXO sisältää laajemman valikoiman vaikuttavia ravintoaineita kuin tuotteet, joissa on vain yksi vaikuttava ainesosa.

Agel EXO
tilaa2

EXO video

EXO:n koostumus on ainutlaatuinen: yhdessä EXO-annoksessa on jopa satoja luonnollisia antioksidantteja helposti nautittavassa muodossa.

Antioksidantit ovat tärkeitä hyvinvoinnillemme. Niillä on keskeinen merkitys soluvaurioiden ehkäisemisessä, koska ne pystyvät neutraloimaan vapaita happiradikaaleja. EXO voi auttaa kehoasi selviytymään paremmin nykyajan kiireisestä ja stressaavasta elämänrytmistä ja ympäristön saasteista. Torjumalla vapaita radikaaleja voidaan jopa hidastaa kehon vanhenemisoireita.
EXOfacts

Tiedot


ORAC

ORAC

Mitä EXO voi tehdä Sinulle ?

- Sisältää 12 luonnollista hedelmää ja kasviuutetta
- Yli 200 luonnollista antioksidanttia*
- Suojaa elimistöä vapailta happiradikaaleilta*
- Taistelee normaaleja ikääntymisen merkkejä vastaan*
- Tukee mikroverenkiertoa elimistössä*
- Tukee näköaistin hyvinvointia*
- Ylläpitää normaalia nivelten liikkuvuutta*
- Auttaa ylläpitämään tervettä koordinaatiokykyä*
- Tehostaa immuunipuolustuksen toimintaa*
- Lisää nuorekkuuden ja energisyyden tunnetta*
- Tukee normaaleja kolesteroliarvoja*
- Tukee virtsateiden hyvinvointia*

* Nämä lausunnot eivät ole virallisesti vahvistettuja. Näillä tuotteilla ei ole tarkoitus diagnosoida, hoitaa, parantaa tai estää mitään sairautta.


Aktiiviset ainesosat:

Tumma viinirypälesose, Karpalosose, Puolukkasose,
Aroniasose, Mustikkasose, Granaattiomenan täysmehu, Acerolakirsikkasose, Rooibos, Mangostaanisose,
Luumusose, Tyrnisose ja Seljanmarjasose

30 kpl / laatikko


© Copyright 2011 KKM Consulting