Ylapalkki1
viiru viiru

GLO - Ikääntymisen merkkejä vastaan !

GLO on superravintoa iholle, ...

...hiuksille ja kynsille. Se kosteuttaa ihoa sisältä päin, vahvistaa kynsiä ja antaa hiuksille kiiltoa. Kosteus on ensiarvoisen tärkeää terveen ulkonäön ja hyvän olon kannalta. Ikääntyessä solujen kyky imeä vettä heikkenee, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja hilseilyä saaden ihon näyttämään elottomalta. GLO kosteuttaa tehokkaasti sisältä päin. Se sisältää vihreän teen siemenöljyä, greipin siemenöljyä ja aloe veraa, jotka auttavat soluja imemään itseensä kosteutta. Iho, hiukset ja kynnet näyttävät siksi paremmilta ja terveemmiltä.

Elvyttää kollageenikuituja

Kollageenikuituja elvyttämällä on mahdollista madaltaa hienoja juonteita ja ryppyjä ja saada iho näyttämään nuorekkaammalta. Iän myötä kollageenikuidut heikkenevät ja venyvät, jolloin syntyy ohuita juonteita ja ryppyjä tai iho veltostuu.

GLO:n tehokas yhdistelmä acerolakirsikkauutetta, peltokorteuutetta ja ubikinoni Q10:ä tukee ihon kollageenin muodostusta. Suojautuminen ympäristön saasteilta ja auringon pitkäaikaisilta vaikutuksilta auttaa ihoa säilymään pehmeänä ja terveenä. GLO:n sisältämät vihreän teen uute, kurkuma ja kaura suojaavat ihoa auringon ja saasteiden haitallisilta vaikutuksilta.


Agel GLO
tilaa2

GLO video

Mitä GLO voi tehdä Sinulle ?

- Kosteuttaa ihoa sisältä päin*
- Vahvistaa kynsiä ja hiuksia*
- Madaltaa hienoja juonteita ja ryppyjä elvyttämällä kollageenikuituja*
- Suojaa ihoa auringon pitkäaikaiselta vaikutuksilta ja saasteilta*

* Nämä lausunnot eivät ole virallisesti vahvistettuja. Näillä tuotteilla ei ole tarkoitus diagnosoida, hoitaa, parantaa tai estää mitään sairautta.GLOfacts

Tiedot


GLOresults

Tuloksia

Aktiiviset ainesosat:

Greipinsiemenöljy, vihreän teen sisältämä öljy,
Aloe vera -uute, peltokorteuute,
vihreä tee-uute, tokotrienoli (E-vitamiini),
ubikioni, kauratiiviste, luteiini, kurkumauute

30 kpl / laatikko

 © Copyright 2011 KKM Consulting