Ylapalkki1
viiru viiru

GSH - Tärkein kehon antioksidantti

Etsitty nuoruudenlähde on löytynyt !


Jo tuhansia vuosia useat löytöretkeilijät ovat yrittäneet löytää aineen, joka lisäisi elinvuosia ja säilyttäisi nuoruuden. Nykytiede on todennut, että sellainen aine on olemassa. Se aine on nimeltään glutationi (GSH) ja sitä esiintyy meidän jokaisessa solussamme.

On olemassa kuitenkin yksi ongelma. Nimittäin kun me vanhenemme tai sairastumme, niin solujen glutationi -tasot laskevat.

Agel GSH auttaa ylläpitämään solujen glutationi -tasoja eli solujen pitkäikäisyyttä ja terveyttä. Agel GSH on suunniteltu pitämään glutationi -tasot korkealla. Glutationilla on vahvat antioksidanttiset ominaisuudet, joten se on erittäin tärkeä solun sisäisen terveyden ylläpitäjä, sekä kemikaalien ja myrkkyjen poistaja soluista.

Nostettaessa alentuneet glutationi -tasot uudelleen ylös saavutamme terveemmän ja energisemmän olotilan, ja Agel GSH on siinä vahva liittolainen.


Kaikkien antioksidanttien äiti !

Agel GSH
tilaa2
GSH

Lue lisää

Mikä on glutation (GSH)?

Glutationi on äärimmäisen tärkeä aine solujen, kudosten ja tärkeiden elintoimintojen terveelliselle toiminnalle. GSH sisältää kolmea aminohappoa: glysiini, kysteiini ja glutamiini. Solun sisällä nämä aminohapot eivät vain ole rakennusosia glutationille vaan ne myös pitävät huolta, että glutationi tuotanto säilyy kehossa.

Tutkimukset ovat osoittaneet, kun keho vanhenee tai sairastuu niin glutationi -tasot voivat alentua merkittävästi. Jo 20 vuoden iässä glutationi -tasot ja -tuotanto alkavat laskea. Samoin tutkimukset ovat osoittaneet, että nauttimalla pelkkää glutationia, ei voida nostaa solujen glutationi -tasoja, vaan paras tapa ylläpitää hyviä glutationi -tasoja kehossa, on lisätä niitä ainesosia ravitsemuksessa, jotka rakentavat soluissa glutationia.

Glutationi on tärkeä vastustuskyvylle, myrkkyjen ja epäpuhtauksien poistumiselle ja se on avain asemassa pitämässä sinut terveenä ja energisenä.Mitä GSH voi tehdä Sinulle ?

- Pitää sinut terveenä ja elinvoimaisena suojaamalla soluja, kudoksia ja sisäelimiä*
- Tukee solun kykyjä poistaa myrkkyjä ja epäpuhtauksia*
- Edistää palautumista liikuntasuorituksista*
- Taistelee normaaleja ikääntymisen merkkejä vastaan*
- Tehostaa immuunipuolustuksen toimintaa*
- Lisää energisyyttä*
- Tukee normaaleja kolesteroliarvoja*
- Suojaa ja tehostaa maksan toimintoja*
- Suojaa ja tehostaa sydän ja verenkiertoelimiä, munuaisia, keuhkoja ja DNA:ta*
 
* Nämä lausunnot eivät ole virallisesti vahvistettuja. Näillä tuotteilla ei ole tarkoitus diagnosoida, hoitaa, parantaa tai estää mitään sairautta.


Aktiiviset ainesosat:

C-vitamiini kalsiumaskorbaatti (Calcium Ascorbate),
D-vitamiini,
Seleeni,
Glysiini,
Asetyylikysteiini (N-Acetyl L-Cysteine),
Asetyyliglukosamiini (N-Acetyl D-Glucosamine),
Cordycep-sieni (Cordyceps sinensis Mycelium Ext),
Alfalipoiinihappo (Alpha Lipoic Acid),
Kversetiini (Quercetin Turmeric Root Ext),
L-glutamiini (L-Glutamine),
Maarianohdakesiemenuute (Milk Thistle Seed Ext)
Värisaflori (Safflower Seed Oil)

30 kpl / laatikko


© Copyright 2012 KKM Consulting