Ylapalkki1
viiru viiru

Geelimatriisin vallankumous

Geelimatriisiteknologia on vallankumouksellinen menetelmä ravintoaineiden kuljettamiseksi kehoon. Sen ansiosta imeytyyvyys on ylivertainen pillereihin, jauheisiin ja mehuihin verrattuna.

Pillerien ongelmat...

Pillerit ja tabletit tehdään puristamalla kuivat jauheet sekä täyte- ja sidosaineet tiiviisti yhteen kovassa 500 – 1 500 barin paineessa. Niiden pitää hajota, ennen kuin ravintoaineet voivat imeytyä verenkiertoon. Sulaminen voi kestää kolmesta neljään tuntiin. Aina se ei välttämättä ehdi tapahtua lainkaan, vaan sulamattomat osat huuhtoutuvat sellaisenaan ulos wc-pöntöstä.

Lähes 40 % ihmisistä inhoaa pillereiden nielemistä joko fyysisistä tai psyykkisistä syistä. Etenkin monilla lapsilla ja vanhuksilla on vaikeuksia niiden nielemisessä. Jopa normaaliaikuisilla voi olla ongelmia saada pillerit alas kurkusta. Jotkut eivät halua niitä, koska niiden nauttiminen on epämukavaa tai ne haisevat pahalle, jotkut taas kärsivät vatsavaivoista ja ikävistä jälkimauista.


Jauheiden ongelmat...

Jauheiden mittaaminen ja sekoittaminen nesteeseen tekee niistä hankalia käyttää. Ne ovat alttiita ilmankosteudelle ja kokkaroituvat helposti. Itse sekoitettaessa voi olla vaikea pitää määrät tasaisena.

tovelohm
tilaa2

Mehujen ongelmat...

Nestemäiset ravintolisät vaativat yleensä kylmäsäilytyksen tai ovat muuten herkkiä bakteereille. Monet tärkeät ravintoainelähteet kuten hedelmien kuori ja siemenet eivät ole vesiliukoisia. Kun ne ovat sekoitettuna mehuun, koostumus saattaa vaihdella pullosta toiseen ja jopa samassa pullossa pinta- ja pohjamehun välillä. Lisäksi mehujen kuljettaminen ja tarjoaminen muille voi olla hankalaa.

Geelimatriisin hyödyt...

Toisin kuin pillereistä ja tableteista, geelimatriisista ravintoaineet tulevat nopeasti kehon käyttöön. Toisin kuin jauheet, Agelin geelit ovat helppoja käyttää ja ehdottoman tasalaatuisia. Toisin kuin mehuista, geeleistä tiedät saavasi juuri sen määrän ravintoaineita minkä tarvitset. Käyttömukavuuden, sulamisen ja imeytymisen kannalta tämä on yksinkertaisesti paras tapa nauttia hyvinvointi- ja ravintolisätuotteita.


Edut perinteisiin ravintolisiin ja lääkkeisiin nähden:

- Ainekset ovat täysin luonnonmukaisia
- Ravintoaineet imeytyvät kehoon nopeammin, koska ne ovat valmiiksi liukenevassa muodossa
- Tuotteita on helppo kuljettaa mukana
- Geelit ovat hyvänmakuisia ja lapsetkin pitävät niistä
- Turvallisia käyttää – eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita
- Käyttö ja nieleminen on helppoa
- Vähän rasvaa ja hiilihydraatteja – sopivat diabeetikoille
- Eivät sisällä piristeitä kuten kofeiinia tai efedriiniä
- Geelimatriisi edistää suolentoimintaa ja sisältää runsaasti liukenevia kuituja
- Jokainen annospussi on tasalaatuinen
- Eivät vaadi ravistamista tai veteen sekoittamista
- Säilyvät huoneenlämmössä

mitta

© Copyright 2011 KKM Consulting