Ylapalkki1
viiru viiru

Ravintoaineiden optimaalisen saannin salaisuus on niiden IMEYTYVYYDESSÄ

William Amzallag M.D.

Ihmiset kysyvät minulta usein mikä on tehnyt Agelin geelimatriisituotteista niin suosittuja kautta maailman. Syitä siihen on monia. Ensisijaisesti ne liittyvät tuloksiin, joita käyttäjät ovat saaneet Agelin innovatiivisesta menetelmästä viedä ravintoaineita kehoon.

Ravintolisien iPod ...

Apple nousi maailman musiikkiykköseksi muuttamalla pelkästään tavan välittää ääntä. Agel taas muutti tavan viedä ravintoaineita kehoon. Geelimatriisimenetelmällä saadaan aikaan ravintoaineiden optimaalinen imeytyvyys. Imeytyvyys on suurin haaste uuden tuotteen kehittämisessä. Tavoitteena on aktiivisten ravintoaineiden optimaalinen eli lähes 100 %:nen imeytyminen (tai sulaminen) ohutsuolessa. Hankaluus on siinä, että suoli muodostaa tärkeän sulun, joka avautuu vasta kun ainesosa on todettu vaarattomaksi.

”Kulkuluvan” saatuaan ainesosa pystyy läpäisemään sulun kokonaan tai osittain. Haasteena on kehittää sellainen ”kuljetusväline” jolla olisi pysyvä kulkulupa. Tässä Agelin geelimatriisiteknologia on onnistunut.


Agel WA

exo

Geelimatriisiteknologia on innovaatio joka saa vaikuttavat ravintoainesosat läpäisemään sulun valmiiksi kosteutettuina, jolloin ne imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti.

Näin se toimii: Geelin ravintomatriisin valmistus alkaa sekoittamalla guarkumi ja ksantaani-kumi puhdistettuun veteen. Nämä liukoiset luonnonkuidut hajoavat nopeasti sakeuttaen veden. Sakeuttamisprosessi aikaansaa sähköstaattisten sidosten ”sotkeutumisen” pitkien polysakkaridiketjujen välillä. Näin syntyy spagettimainen rihmasto, joka luo kolmiulotteiseen geelimatriisiin suuren määrän mikroympäristöjä.

Lämpötilasta riippumatta nämä geeliä muodostavat polysakkaridit synnyttävät ravintoainesosille runsaasti kosteaa elintilaa. Asetuttuaan geelimatriisiin vitamiinit, mineraalit ja kasviperäiset ainesosat säilyvät siellä hyvin nesteytettyinä. Kuivat vitamiini- ja mineraalijauheet sekoitetaan vesipohjaiseen geelimatriisiin. Nestemäiset kasviperäiset osat, kuten hedelmä- ja kasviuutteet, sekoitetaan erikseen ja lisätään matriisiin. Prosessin aikana nämä ravintoaineet hajoavat ja asettuvat veden täyttämään mikroympäristöön, säilyen kiinnittyneinä geelimatriisiin. Geelisekoitus on tasalaatuinen kaikkien ainesosien osalta. Siksi kaikki geelipakkaukset ovat identtisiä ja sisältävät samat määrät ravintoaineita. Jokainen siemaus geelipakkauksesta antaa yhtä suuren määrän vaikuttavia ainesosia. Ravistamista tai sekoittamista ei tarvita. Tämä teknologia auttaa säilyttämään ravitsevat ainesosat valmiiksi nesteytetyssä muodossa, jolloin ne imeytyvät nopeammin ja paremmin.


umi

Yhteensopivuus ja innovaatio ...

Tuotevalikoiman suunnittelussa on omat haasteensa, koska haluamme kaikkien tuotteiden soveltuvan mahdollisimman suurelle kuluttajajoukolle ja käyttäjien hyötyvän niistä optimaalisesti. Agel on kehittänyt tuotteita erilaisiin tarpeisiin ja jaotellut tuotteensa sen mukaan, ovatko niiden hyödyt nähtävissä pitkällä, keskipitkällä vai lyhyellä aikavälillä.

Pitkän aikavälin hyötyjä tuottavat ravintolisägeelit kuuluvat Agelin ydintuotteisiin, jotka on tarkoitettu eräänlaiseksi terveysvakuutukseksi.
EXO rakentaa antioksidanttipuolustusta ja ehkäisee ennenaikaista vanhenemista suojaten sydäntä ja verenkiertoelimistöä.
UMI vahvistaa immuunijärjestelmää ja suojaa viruksilta, bakteereilta sekä muilta haitallisilta hyökkäyksiltä.
MIN auttaa soluja muuntamaan ruokaa energiaksi ja kehittämään jokapäiväistä vastustuskykyä sekä kestävyyttä.

Keskipitkällä aikavälillä seuraavista ravintogeeleistä voidaan saada terveyshyötyjä jo muutamassa viikossa.
GRN ravitsee ja puhdistaa elimistöä kuonasta, saasteista ja ympäristömyrkyistä (tulossa Suomeen).
HRT sisältää sydämelle tärkeitä antioksidantteja, jotka auttavat ylläpitämään terveellisiä kolesteroliarvoja.
GLO elvyttää ja suojaa ihoa, hiuksia ja kynsiä.
AGELESS on maailman ensimmäinen geelimatriisipohjainen ihonhoitosarja. Ravintoa iholle.

Lyhyen aikavälin hyötyjä voidaan - henkilökohtaisesta tilanteesta riippuen - saada näillä ravintogeeleillä jo muutamassa tunnissa tai päivässä.
FIT auttaa painon pudotuksessa ja sen pitämisessä terveellisissä lukemissa.
OHM antaa nopeasti lisäenergiaa ja keskittymiskykyä.
FLX voi antaa välittömän helpotuksen nivel- ja rustoperäisin kiputiloihin.
REM Melatoniinipohjainen geelimatriisituote, joka auttaa rauhalliseen uneen (ei saatavilla Suomessa).
HIS Miehisen elinvoiman palauttamiseen (ei saatavilla Suomessa).

Ota vastuu omasta terveydestäsi …

Terveys on tietoinen valinta, ja Agelin tuotteet auttavat optimaalisen hyvinvoinnin saavuttamisessa. Monet terveyteen vaikuttavat tekijät kuten elämänhistoria, perimä tai ikääntymisen luonnolliset seuraukset ovat vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella. Tästä huolimatta voit tehdä itse paljon parantaaksesi terveydentilaasi, elääksesi aktiivisempaa ja sisältörikkaampaa elämää ja lisätäksesi mahdollisuuksiasi pitempään elämään. Terveistä elämäntavoista, liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta on aivan varmasti apua.

William Amzallag on lääketieteen tohtori, tiedemies ja tutkija. Hänellä on laaja kokemus holistisesta sekä länsimaisesta lääketieteestä, ravintolisistä, painonhallinnasta ja kosmetiikasta.
* iPod on Apple Inc’in rekisteröity tavaramerkkitilaa2

© Copyright 2011 KKM Consulting