Ylapalkki1
viiru viiru

MIN - Näytä hyvältä ja voi paremmin

Täydellinen yhdistelmä vitamiineja ja mineraaleja !

Jokainen tarvitsee riittävästi oikeita vitamiineja ja mineraaleja pysyäkseen terveenä ja elinvoimaisena. Tiedämme, että nykyiset ruokailutottumukset ja teollinen ruoka eivät anna niitä tarpeeksi. Siksi on suositeltavaa ottaa käyttöön Agelin tuote nimeltä MIN. MIN sisältää oikeat määrät niitä vitamiineja ja mineraaleja, jotka meidän pitäisi saada normaali- ravinnosta, mutta joiden vajeesta kärsimme yleisesti.

Terveellistä ravintoa on vaikea löytää ...

Nykyään useimmat meistä eivät syö ruokaa vaan ”ruokatuotteita”. Ne täyttävät vatsan, mutta eivät sisällä riittävästi terveydelle tärkeitä ravintoaineita. Esivalmistettu teollinen ruoka, pikaruoat ja epäterveelliset välipalat sisältävät usein runsaasti sokeria ja rasvaa, mutta vain vähän vitamiineja ja mineraaleja. Yhä useampi etsiikin tuotteita jotka saavat meidät voimaan paremmin, kehomme toimimaan oikein ja energian riittämään kaikkiin päivän askareisiin.

Oikeat vitamiinit ja mineraalit oikeassa suhteessa...

MIN:stä saat juuri oikeat määrät niitä elintärkeitä vitamiineja ja mineraaleja, joita tarvitset joka päivä. Se sisältää 100% 12:n tärkeimmän vitamiinin ja 75% 10:n elintärkeän mineraalin päivittäisestä saanti suosituksesta RDI (Recommended Daily Intake).

Agel MIN
tilaa2

MIN video

Imeytyvyys ratkaisee ...

Markkinoilla on runsaasti monivitamiini- ja -mineraalivalmisteita, joista suuri osa on kuitenkin sen laatuisia etteivät ne välttämättä imeydy kunnolla. Ja mikä vielä ikävämpää, monet näistä vitamiineista ja mineraaleista saattavat olla pitkäaikaisessa käytössä jopa myrkyllisiä.

MIN sisältää juuri oikeat ravintoaineet luonnollisessa ja terveellisessä muodossa, Agelin geeliteknologian ansiosta ne myös imeytyvät tehokkaasti – mitään ei mene hukkaan.

Jos siis haluat maksimoida vitamiinien ja mineraalien saantisi, MIN on juuri oikea tuote. Se on myös hyvänmakuinen, helppo niellä ja kuljettaa mukana ja makeutettu luonnollisella hedelmäsokerilla.MINfacts

Tiedot


Mitä MIN voi tehdä Sinulle ?

- Sisältää elintärkeitä energiaa tuottavia koentsyymejä 100% päivittäisestä saantisuosituksesta (RDI)*
- Antaa puhtia päivittäisiin toimiin*
- Muuntaa hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvaa energiaksi*
- Auttaa ylläpitämään normaalin luuston, hampaiden ja nivelien kunnossapysymistä*
- Tukee normaalia näköä ja kuuloa*

* Nämä lausunnot eivät ole virallisesti vahvistettuja. Näillä tuotteilla ei ole tarkoitus diagnosoida, hoitaa, parantaa tai estää mitään sairautta.


MIN sisältää:

A-vitamiini, C-vitamiini, D-vitamiini, E-vitamiini,
tiamiini, riboflaviini, B3-vitamiini, B6-vitamiini,
folaatti, B12-vitamiini, biotiini, pantoteenihappo,
kalkki, fosfori, jodi, magnesium, sinkki,
seleeni, kupari, mangaani, kromi, molybdeeni

30 kpl / laatikko© Copyright 2011 KKM Consulting