Ylapalkki1
viiru viiru

Onko terveytesi uhattuna ?!

Kuinka suojautua roskaruuan vaaroita ...

Jos sinulla on terveysongelmia ja kärsit väsymyksestä tai ylipainosta, syy voi olla ruokavaliossasi. Miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa altistuvat nykyään terveysriskeille siksi, että syömme oikean ruuan sijasta yhä enemmän teollista valmisruokaa.


Valmisruokien petollinen helppous...

Mainokset uskottelevat että pizzat, hampurilaiset ja perunalastut ovat oikeaa ruokaa. Eivät ne ole. Meidät on tarkoitettu ravitsemaan itseämme hedelmillä, vihanneksilla ja pähkinöillä. Nykyihmisen ruokavalion muodostavat usein pullat, sipsit, pizzat, sokeroidut virvoitusjuomat ja rasvassa paistetut ruoat. Tämä ”ruoka” ei sisällä nimeksikään vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä, proteiineja, antioksidantteja ym. jotka ovat välttämättömiä terveiden solujen tuotannolle.


Kiireinen elämänrytmi saa ihmiset tinkimään päivittäisestä ruokailusta. Aamiainen voi jäädä kahvikupin varaan, lounas kuitataan nopealla välipalalla ja työpäivän jälkeen ostetaan päivälliseksi helppoa valmisruokaa. Hampurilaisravintolat ovat nuorison suosiossa.




hamburger

Terveellistä ruokaa on jopa vaikea löytää, sillä tehotuotanto on laskenut ravintoainepitoisuuksia. Alhaisen ravintosisällön vuoksi ruuasta ei saada riittävästi energiaa eikä kylläisyyden tunnetta. Siksi tyhjiä kaloreita ja rasvaa pitää saada lisää, ja vyötärö kasvaa. Kehittyneiden maiden väestöstä suuri osa on ylensyönyttä mutta aliravittua, ja elintasosairaudet lisääntyvät.

Ihmiset todellakin kärsivät kunnollisen ravinnon puutteesta. Tämä synnytti Agelin perustajassa Glen Jensenissä idean, joka on mullistanut terveys- ja hyvinvointialan. Se oli ajatus geelimatriisiteknologiasta.

Glen oli nähnyt urheilijoiden, kuten maratoonareiden ja triathlonistien, käyttävän kilpailuissa geelimuotoisia hiilihydraattivalmisteita. Kukaan ei ollut kuitenkaan soveltanut tätä konseptia ravintoaineisiin, joita Glenillä oli mielessään suuri joukko.

Muutamassa päivässä hän sai tutkijat mukaan projektiin. Tuotekehittelyssä vastaan tuli monia haasteita, joista vähäisin ei ollut maku. Monet niistä ainesosista joita Glen halusi tuotteisiin maistuivat totta puhuen kamalalta. Ja Glen tiesi että ihmiset eivät käytä kauaa tuotteita, joiden mausta eivät pidä. Selvitettävänä oli monia muitakin kysymyksiä kuten sulaminen, säilyvyys, raaka-aineiden korkealuokkaisuus, laadunvalvonta jne. Mutta Glen ja hänen tiedemiestiiminsä olivat päättäneet ratkaista ongelmat, ja niin he myös tekivät.


vlt

Agel Enterprises perustettiin nopealla aikataululla ja yhtiön avainhenkilöt palkattiin. Puolen vuoden sisällä (kesällä 2005) oltiin jo esilanseerausvaiheessa, ja tuotantolinjoilta alkoi tulla ulos tuotteita. Agel avasi heti alkuun tusinan verran maita liiketoiminnalle, mikä oli alalla ennen näkemätöntä.

Iso idea on kooltaan pieni ...

Suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystyön tulos olivat Agelin geelimäiset ravintolisät. Yhdessä pieneen foliopussiin pakatussa kerta-annoksessa oli juuri tarvittava määrä oikeita ravintoaineita, joissakin tapauksissa koko päivän tarve. Myöhemmin tuotevalikoimaan tuli myös ensimmäinen täysin geelipohjainen ihonhoitosarja.

Agelin geelipussit muuttivat käsityksen siitä kuinka nopeasti ja tehokkaasti ravintoaineet voidaan viedä kehoon, ja loivat maailmanlaajuisen bisnesilmiön.

tilaa2

Ravintolisän tehon

kolme kriittisestä tekijää:

Oikea-aikainen nauttiminen
Oikeat ravintoainemäärät
Imeytyminen elimistöön

minhrt

Agelin geelimatriisituotteet täyttävät kaikki nämä kriteerit. Käytännölliset geelipussit on helppo pitää mukana ja nauttia päivittäinen ravintoainetäydennys kätevästi ja nopeasti esim. aterioiden yhteydessä, mikä parantaa tärkeiden ainesosien imeytymistä.

Agelin ravintolisissä on fysiologisesti oikeat määrät valikoituja ainesosia, ja geelimatriisissa ne ovat optimaalisesti elimistön hyödynnettävissä. Saat niistä monia välttämättömiä ravintoaineita, joita ruuassasi on vähän tai ei lainkaan.

Agel on soveltanut geelimatriisiteknologiaa jo neljään tuoteryhmään:
Geelimuotoiset ravintolisät: Laaja valikoima tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Ihonhoito: Maailman ensimmäinen geelipohjainen ihonhoitosarja AGELESS. Kirjaimellisesti ravintoa iholle.
Geeliliuskat: Kätevät kielen alle pantavat geeliliuskat (ei saatavilla Suomessa).
Muut ulkoisesti käytettävät geelit: Ihon kautta vaikuttavat geelit (ei saatavilla Suomessa).

Kaikki tuotteet tai tuotesarjat eivät ole saatavilla kaikissa Agelin markkinamaissa johtuen eri maiden poikkeavasta lainsäädännöstä ja mutkikkaista hyväksymisprosesseista. Agel kuitenkin työskentelee jatkuvasti kaikkien tuotteiden saamiseksi kaikille markkinoille, joilla Agel toimii. Varmista mitkä tuotteet ovat saatavilla omassa maassasi.


Käy tarkkaan läpi ravintotottumuksesi ja mieti,

mikä osa ruuastasi on oikeaa ravintoa ja mikä pelkkää vatsantäytettä.

Lisää tuoreiden vihannesten ja hedelmien määrää ja

varmista tärkeiden ravintoaineiden päivittäinen saanti Agel- ravintolisien avulla.


© Copyright 2011 KKM Consulting