Ylapalkki1
viiru viiru

SEE - Jotta Näkisit Paremmin

Silmiesi hyvinvointiin


Agel® SEE on kehitetty tukemaan silmän terveyttä,sen normaaleja toimintoja sekä näkökykyä. Sen edistyksellinen yhdistelmä ravintoaineita auttaa silmän kudoksia niin silmän sisällä kuin sen ulkopuolellakin.

Agel® SEE on markkinoiden ainoa tuote, jossa on yhdistetty niin tehokkaat ravintoaineista saadut silmän toimintoja tukevat antioksidantit kuin Agelin kehittämä kuiduista koostuva suspensiogeeliteknologiakin.

Agel® SEE tuotteen avulla voit taistella vastaan niitä useita eri tekijöitä, jotka edesauttavat näkökyvyn heikkenemistä.

Mustikka on Euroopassa jo kauan tunnettu näkökykyä edistävänä marjana, ja esimerkiksi toisen maailmansodan aikana Britti-lentäjät söivät mustikoita parantaakseen pimeässä näkemisen kykyään. Mustikassa on voimakkaita antosyaaneja (väriaineita) eli antioksidantteja, jotka ovat hyödyllisiä yleisterveydelle ja silmän toiminnoille.

Viinirypäleellä on pitkä historia terveyttä edistävänä hedelmänä ja sen siemenissä on vahvoja antioksidantteja. Esimerkiksi Intiassa rypäleitä on käytetty kansanparannuslääkkeenä useiden vaivojen hoidoissa.

Agel SEE
tilaa2
SEE

Lue lisää

Luteiini on tärkeä karotenoidi, jota kasvit valmistavat. Erityisesti vihannekset, joissa on tumman vihreät lehdet, valmistavat luteiinia. Tutkimuksissa on osoitettu luteiinin positiivinen vaikutus silmien terveyteen. Pinaatin ja tumman vihreän lehtikaalin on jo kauan tiedetty olevan hyväksi näkökyvylle, mutta vasta nyt viimeaikoina on todettu, että luteiini on se avain asemassa oleva ainesosa kasveissa, jolla on ne näkökykyä tukevat ominaisuudet.

Kaikilla yllä mainituilla ainesosilla on kullakin ne tavoiteltavat roolit näkökyvyn ylläpidossa, mutta varsinkin yhdessä ne tarjoavat valtavan tuen silmän toiminnoille, näkökyvylle ja terveydelle yleisesti.


Mitä SEE voi tehdä Sinulle ?

- Lisää silmässä olevien solujen nesteytystä, mikä tervehdyttää ja auttaa normaaleja silmän toimintoja.

- Todistetusti tehokkaat ja tunnetut ravintoaineet, kuten beetakaroteeni, myötävaikuttavat tehokkaasti silmän terveyteen.* Nämä lausunnot eivät ole virallisesti vahvistettuja. Näillä tuotteilla ei ole tarkoitus diagnosoida, hoitaa, parantaa tai estää mitään sairautta.

Aktiiviset ainesosat:

Beetakaroteeni,
Luteiini (kehäkukka),
Mustikkauute,
Viinirypäleen siemenuute,
Yhdistelmä tokoferleja (E-vit),
B6- ja B12-vitamiini,
Sinkki,
Foolihappo


30 kpl / laatikko


© Copyright 2012 KKM Consulting