Ylapalkki1
viiru viiru

UMI - Merten aarre

Ylivoimainen vastustuskyvyn tehostaja !


Päihitä bakteerit, virukset ja muut ikävät pöpöt UMI:n avulla!
Tiedemiehet ovat jo kauan pohtineet miten parhaiten hyödyntää valtamerissä olevia ravintoaineita. Eräs monipuolisimmista merestä löydetyistä lähteistä sisältää 77 mineraalia, mikroravinnetta ja muuta alkuainetta. Monet näistä 77 alkuaineesta esiintyvät myös merilevässä.
Agelin UMI:n tehoaine on fucoidan, meren lahja terveydellemme ja hyvinvoinnillemme. Fucoidan on ruskeasta merilevästä saatava ravintoaine, jota on jo vuosisatoja käytetty merellisissä kulttuureissa, jotka ovat tunnettuja ihmisten terveydestä ja pitkästä eliniästä. Sitä voidaan syystä kutsua luontoäidin salaiseksi aseeksi.

Vahvista immuunipuolustustasi ...
Fucoidanin on osoitettu ylläpitävän terveyttä ja edistävän sitä. Fucoidan tukee valkosolujen terveyttä ja niiden tuotantoa elimistössä.

Terveet valkosolut ovat ratkaiseva tekijä immuunivasteessa. Fucoidan on erittäin hyödyllinen ruuansulatuskanavan ja hengityselimistön hyvinvoinnille ja koko immuunijärjestelmälle. Sadat tutkimukset vahvistavat fucoidanin terveelliset vaikutukset, jotka on tunnustettu laajalti myös asiantuntijoiden ja tiedemiesten keskuudessa.

Agel UMI
tilaa2

UMI video

Mitä UMI voi tehdä Sinulle ?

- Auttaa korvaamaan kuolleita soluja tukien kudosten ja elinten uusiutumista*
- Tukee immuunipuolustusta lisäämällä terveitä valkosoluja*
- Tukee sydämen ja verenkiertoelimistön normaalia toimintaa*
- Tukee apoptoosia eli elimistön luonnollista tapaa eliminoida haitallisia soluja*
- Tukee maksan ja munuaisten normaalia toimintaa** Nämä lausunnot eivät ole virallisesti vahvistettuja. Näillä tuotteilla ei ole tarkoitus diagnosoida, hoitaa, parantaa tai estää mitään sairautta.profiles

UMI esittely

English

Aktiiviset ainesosat:

Fucoidan, omenaviinietikka


30 kpl / laatikko

UMIfacts

Tiedot© Copyright 2011 KKM Consulting