Ylapalkki1
viiru viiru

VLT - Energiaa silloin sitä tarvitset !

Energiageeli ...


... yhdistelmä kofeiinia, vitamiineja ja tarkkaan valittuja yrttejä, antaa lisä-energiaa päivän aktiiviteetteihin ja liikuntasuorituksiin.

Agel VLT on turvallinen ja suositeltava vaihtoehto energia-juomille. Raikkaan hedelmän makuinen energiageeli antaa nopeasti lisä-energiaa luonnollisessa muodossa, ja ilman sokerien aiheuttamaa äkillistä energiatason  romahtamista. *


Unohda tyhjät kalorit ja keinotekoiset piristeet !

Tiesithän, että energia-juomat ja -tuotteet yleensä sisältävät runsaasti sokeria ja keholle ei-toivottuja aineita. Ja, että oikeilla ravintoaineilla on suuri merkitys terveellisessä ja tehokkaassa energian tuotannossa.

Agel VLT sisältää aminohappoja ja vain vähän hiilihydraatia. Guarana  siirappi on luonnollinen kofeiinin lähde ja glysiini erinomainen aminohappo henkiseen jaksamiseen.

Agel VLT
tilaa2

VLT video

Potkua extra-kilometreille

VLT on erityisesti suunniteltu urheilijoille ja aktiivisen liikunnan harrastajille. Se antaa lisäenergiaa silloin kun se on tarpeen. Voit ottaa tuotteen ennen fyysistä suoritusta ja näin suoriutua niistä viimeisistä kilometreistä tehokkaammin. Se auttaa myös kehoa palautumaan nopeammin suorituksen rasituksista. Sopii käytettäväksi ilman doping-ongelmia.

VLT on erinomainen energian lisääjä opiskeluun ja tärkeisiin business-palavereihin.

VLT sopii erinomaisesti kasvissyöjille, gluteeni ongelmaisille, ja alhaisen glykeemisen indeksin ansiosta ei aiheuta suurta sokeri-kuormitusta esim. diabetikoille.

VLT sisältää myös C-, B3- ja B12 -vitamiineja, joilla on iso rooli kehon luonnollisessa energian tuotannossa.

Pakkauksia on helppo pitää mukana siltä varalta että tarvitaan nopeasti lisää virtaa.


VLTfacts

Tiedot


Mitä VLT voi tehdä Sinulle ?

- Antaa pitkä kestoisen energia "ruiskeen" *
- Tukee ATP-synteesiä (solujen luonnollinen energiatuottoprosessi mm. lihaksille)*
- Sisältää asetyyli L-karnitiini aminohappoa, jonka on osoitettu vähentävän sekä fyysistä että henkistä väsymistä yhdessä ikääntymisen kanssa. Karnitiini on myös esiaste tärkeälle aivojen välittäjäaineelle asetyylikoliinille, joka taas edistää mielen (kognitiivinen) ja muistin toimintaa*
- Auttaa torjumaan väsymystä päivittäisten toimintojen aikana*

* Nämä lausunnot eivät ole virallisesti vahvistettuja. Näillä tuotteilla ei ole tarkoitus diagnosoida, hoitaa, parantaa tai estää mitään sairautta.

** Ei suositella raskaana oleville, imettäväisille ja lapsille, eikä jos olet herkkä kofeiinille.


Aktiiviset ainesosat:

Guarana siirappi, Glysiini, Kofeiini,
L-karnitiini,  HCl,  Omenahappo,
Glukuronilaktoni

30 kpl / laatikko© Copyright 2011 KKM Consulting