Ylapalkki1
viiru viiru

Hyvinvoinnin vallankumous

Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua elämään pidempään ja voimaan paremmin ...

Hyvinvointialan suurin keksintö löytyy pienistä pakkauksista - Agelin geeli-pusseista. Nämä tehokkaat ravintolisät ovat muuttaneet käsitteen ravintoaineiden imeytyvyydestä kehoon. Tämä läpimurtokeksintö voi olla sinullekin apuväline kohti optimaalista terveyttä ja hyvinvointia. Tuoteidea, joka syntyi Agel-yhtiön perustajan Glen Jensenin neronleimauksesta, on muuttanut hyvinvointi- ja ravitsemusalaa pysyvästi …

Huippu-urheilijat olivat jo vuosia käyttäneet geelipohjaisia tuotteita tehostaakseen suoritustaan kestävyyslajeissa kuten maraton ja triathlon. Nämä tuotteet, jotka sisälsivät lähinnä vain sokeria ja kofeiinia, lisäsivät suorituskykyä nopeasti mutta lyhytaikaisesti.

Nämä urheilugeelit olivat suurikokoisia, sisälsivät runsaasti hiilihydraatteja eivätkä maistuneet kovin hyviltä. Ongelmana on myös se, että korkean glykeemisen indeksinsä vuoksi nämä geelit eivät sovellu diabeetikoille.

Glen Jensen oli ensimmäinen
, joka alkoi pohtia voisiko geelipohjaisuutta käyttää hyväksi terveellisempien ravintoaineiden viemiseksi elimistöön niin, että hyödyt olisivat pitkäkestoisemmat. Glen esitti kysymyksensä tiedemiehille ja tutkijoille, mikä johti geelimatriisiteknologian nimellä tunnettuun alan läpimurtoon.

gelbags

exo

Käyttömukavuuden, sulamisen ja ravintoaineiden imeytyvyyden kannalta tämä ”kuljetusmenetelmä” on ylivoimainen.

Vitamiinit, mineraalit, proteiinit ja muut hyvinvointiin vaikuttavat ainesosat ovat kiinnittyneinä täysin luonnonmukaiseen geelimatriisiin. Ravintoaineiden nauttiminen on helppoa, niiden imeytyvyys optimaalinen ja hyödyt nopeasti havaittavissa.

Geeli on valmistettu ohentamalla tai kosteuttamalla kahta syötävää luonnonkumia – guarkumia ja ksantaanikumia. Guarkumi saadaan guar-kasvin siemenistä ja ksantaanikumi maissin jyvistä.

Geelit koostuvat pitkäketjuisten polysakkaridien molekyyliketjuista. Niiden sivuissa on runsaasti hydroksyylimolekyylejä, joilla on kyky imeä vettä. Vedessä polysakkaridit laajenevat, joten pieni määrä riittää sakean geelipohjan eli matriisin muodostamiseen.


umi

tilaa2

Polysakkaridit ovat järjestäytyneet ristikkomuotoon siten, että ne ovat limittäin, jolloin väleihin jää tyhjää tilaa jota kutsutaan mikroympäristöksi. Tähän mikroympäristöön varastoituvat ravintolisän ainesosat kuten vitamiinit, mineraalit ja hedelmä- ja kasviuutteet.

Agelin ravintolisägeelit perustuvat suspensiokonseptiin, jossa vitamiinit, mineraalit, hedelmä- ja kasviuutteet ovat geelin mikroympäristössä valmiiksi veteen yhdistettyinä odottamassa nauttimista, jolloin ne pääsevät nopeasti imeytymään verenkiertoon.

Agel tarjoaa laajan valikoiman näitä uraauurtavia geelimatriisituotteita. Ne ovat ainutlaatuinen yhdistelmä sekä nopeavaikutteisia ”NYT HETI” –tuotteita, joiden vaikutus on helposti havaittavissa, että tuotteita joita kutsumme ”viisaaksi ennaltaehkäisyksi”.

Agelin tuotteita on saatavana neljässä eri kategoriassa, joiden kaikkien yhteisenä tekijänä on geelimatriisiin perustuva vaikutustapa. Ne ovat kuin hyvinvointi- ja ravitsemusalan iPod*. Agel on yhdistänyt tutkitut ja toimivat ainesosat ja kehittänyt ylivoimaisen tavan viedä ne kehon hyödynnettäväksi.

Nämä neljä tuoteryhmää ovat:

Geelimuotoiset ravintolisät: Tuotteita tukemaan kehon hyvinvointia.

Ihonhoito: Maailman ensimmäinen geelipohjainen ihonhoitosarja Ageless. Ravintoa iholle.

Muut ulkoisesti käytettävät tuotteet: Ihon kautta vaikuttavat geelit (ei saatavilla Suomesta).

Geeli-liuskat: Kielen alla nopeasti imeytyvät geeli-liuskat (ei saatavilla Suomesta).


* iPod on Apple Inc’in rekisteröity tavaramerkki
© Copyright 2011 KKM Consulting