Ylapalkki1
viiru viiru

Ω-3 - Kalaöljy

Ehdottoman välttämätön omega-3 !

Sitruunan makuinen

Omega-3 on välttämätön rasvahappo, jota tarvitsemme koko elämämme ajan. ”Hyvät rasvat” vaikuttavat kaikkiin elintoimintoihimme sydämen lyönnistä oppimiskykyyn ja muistiin. Välttämättömien rasvojen terve tasapaino elimistössä auttaa vähentämään monia sairausriskejä.

Paras omega-3:n lähde ovat rasvaiset kalat, erityisesti lohi. Nämä korkeasti tyydyttymättömät rasvat ovat herkkiä hapettumaan, ja näin muodostavat haasteita kun niistä valmistetaan ravintolisiä. Tästä johtuen useimmat kalaöljytuotteet ovat epämiellyttäviä käyttää; maku, haju, röyhtäytytys jne.

Nämä haitat tiedostaen ja välttääkseen ne, Agel on kehittänyt ja  patentoinut suspensiogeelin eli emulsion jossa omega-3 rasvahapot ovat. Tämä geeliteknologia suojaa samalla nämä elintärkeät ravintoaineet ja takaa, että ne imeytyvät nopeammin, helpommin ja myös maistuvat paremmalle ilman hapettumisen haittavaikutuksia.

Valmis tuote on sitruunan makuinen emulsiogeeli, joka sisältää erittäin puhdasta kalaöljyä 2250 mg (mm. EPA 400mg ja DHA 265mg).

Agel OM3
tilaa2

OM3Video

Ω-3 video

Agel keskityy valmistusprosessissa hapettumisen estoon, joten silloin ei tarvitse yrittää peitellä epämiellyttäviä vaikutuksia kuten röyhtäytyksiä.

Kalaöljylisän käyttäjän kannattaa kiinnittää enemmän huomiota kalaöljyn laatuun kuin sen määrään. Huippulaatuinen, kallis öljy sisältää enemmän EPA:a ja DHA:ta jotka molemmat ovat olennaisen tärkeitä, loppu on yksinkertaisesti ”merellistä tuotetta”.

OM3facts

Tiedot


OM3facts2

Välttämätön omega-3


Mitä lohiöljy voi tehdä Sinulle ?

- Voi auttaa vähentämään useiden kroonisten sairauksien riskiä, kuten reumaa, allergioita, sydän- ja verisuonitauteja, autoimmuunisairauksia, masennusta, joitakin syöpiä jne*
- Voi edesauttaa oppimiskykyä ja muistia*
- Palauttaa epätasapainoa omega-6 ja omega-3 välillä*
- Ehkäisee ja vähentää tulehdusreaktioita*
- Tukee niveltentoimintaa*

* Nämä lausunnot eivät ole virallisesti vahvistettuja. Näillä tuotteilla ei ole tarkoitus diagnosoida, hoitaa, parantaa tai estää mitään sairautta.


Aktiiviset ainesosat:

kalaöljy, vesi, ksylitoli,
kasviperäistä glyserolia, guargumi,
ksantaamikumi,
luontainen sitruunahappo

30 kpl / laatikko


luelisaa

Tietoa omega-3

© Copyright 2011 KKM Consulting